Pálinkás fapohár (db)

VAN
Raktárkészlet:
Pálinkás fapohár (db)
1 490 Ft
Fatálainkat Erdélyből hoztuk el neked!

Miért minket válassz? Kattints!

Tudtad? A megrendeléseddel te is hozzájárulhatsz egy facsemete elültetéséhez az Erdőmentők Alapítvány közreműködésével. További részleteket itt találsz.

Részletek

Fedezd fel az ízek harmóniáját ebben az egyedülálló fa pálinkáspohárban, amelynek belseje kifinomult fém kivitelben ragyog. Ez a pálinka különleges élvezetet kínál, egy olyan pohárban, amely nemcsak esztétikai szempontból kifinomult, hanem az ízek megőrzése terén is kiemelkedő teljesítményt nyújt.

Fa külső, fém belső: A pohár külseje természetes és meleg fából készült, amely egyedi karaktert kölcsönöz a pálinkázás élményéhez. A belső rész pedig precízen kidolgozott fém, amely segít megőrizni a pálinka hőmérsékletét, így az minden kortyában élvezetes marad.
Elegáns és kényelmes kialakítás: A pohár kialakítása nemcsak a vizuális vonzerőt szolgálja, hanem a kezedben is kellemes érzetet kelt.
Kiváló minőség és tartósság: A fa és fém kombinációja nemcsak esztétikai szempontból vonzó, hanem kiváló minőségű és hosszú élettartamú is. A pálinkázás minden alkalommal egy igazi élmény lesz ebben a kifinomult pohárban.

Tökéletes ajándék: Ez a fa pálinkáspohár kiváló ajándékötlet azoknak, akik értékelik az egyedi és minőségi italfogyasztást. Legyen szó ünnepi alkalomról, születésnapról vagy egyéb jeles eseményről, ez a pohár mindig üdvözítő ajándék lesz.

Szánj egy kis időt az ízek felfedezésére és a pálinkázás művészetének élvezetére ebben a különleges fa pálinkáspohárban. Készülj fel arra, hogy minden korty egyedi élményt nyújt!

Méretei: magassága 5 cm, szélessége 3 cm. Űrtartalma : 4cl.
Az ár darabra értendő.
Mosogatógépben nem javasolt tisztítani!


 
Adatok
Cikkszám
E48
Hasonló termékek