Blog

Fenntarthatóság és környezetvédelem

Póti Sándor
2019.10.26 12:54
Fenntarthatóság és környezetvédelem

Napjainkban egyre gyakrabban halljuk a címben szereplő két szót.

Ez nem véletlen, hiszen a fogyasztói társadalomnak számos olyan negatív hatása van környezetünkre, amelyek mindennapi életünk során is érezhetőek.

A negatív hatások csökkentésére ma már számtalan programot elindítanak. Ezek legfőbb célja az, hogy promotálják a környezetvédelmet, illetve környezettudatos életre neveljék a fiatalabb generációkat. A programok köre sokrétű, szerveznek sporteseményeket, koncerteket és ismeretterjesztő előadásokat, oktatásokat is.

A fenntarthatóság érdekében a Fatálak Birodalmának csapata is úgy döntött, hogy támogatja a környezetvédelmi akciókat, programokat. Ennek jegyében felvettük a kapcsolatot az Erdőmentők közhasznú alapítvánnyal, amely fő feladatául tűzte ki az elhanyagolt erdőterületek rehabilitációját, ezt kiterjesztve a növény- és állatvilágra egyaránt. Jelenleg országszerte 1293 fő dolgozik az Erdőmentőknél azért, hogy a jövő generációi is láthassák azokat a természeti kincseket, amelyeket mi is gyakran látogatunk.

Ezért a mai naptól kezdve a megrendelésekből befolyt összeg egy részét ennek az alapítványnak fogjuk felajánlani, ezzel is támogatva számos facsemete ültetését. Ezentúl rendeléseddel te is támogathatod az Erdőmentők munkáját és segíthetsz életterünk minőségének megőrzésében, állapotának javításában itt a Kárpát-medencében.

Tegyünk közösen,együtt a jövőnkért  ! :)

Csodás napot

A Fatálak Birodalma csapata