Mestermunkák

Tőlünk, neked!

Szinte csak nálunk kaphatod meg, ezeket az gyönyörű díszeket. Kifinomultságuk tökéletes és utánozhatatlan. Ebből kifolyólag nincs két egyforma mintázatú és természetességéből fakadóan két egyforma alakú alkotás! Ez nem is baj, mivel ezt a fa aláírásának is nevezhetjük, ettől lesznek egyediek és személyre szólóak. Ezért aztán tényleg egy különleges dísze lehet falunknak, vagy ajándékozó szeretteinknek.

A tárgyak külön érdekessége, hogy gyümölcsfából készülnek, névszerint diófa, cseresznyefa, szilvafa, barackfa, almafa. 

Az alkotások kézzel készülnek!

A művészeti szabadságnak teret kell hagyni, ezért  a megmunkálandó gyümölcsfalapokon méretekben eltérések lehetnek. Egyet garantálhatunk, hogy az elégedettségedet ez nem fogja megkérdőjelezni.

Egyedi megrendeléseket is tudunk teljesíteni. Ez telefonos egyeztetést igényel. Amiben a leginkább rendelkezésedre tudunk állni, azok a különböző vadászos életképek, boros doboz előlapjára való minták, cég vagy bármilyen logó elkészítése, címerek és bármi olyan téma, amit te szíves látnál egy gyümölcsfában.

Hisszük azt, hogy a látottak alapján 100 %-os bizalmat fogsz nekünk adni, abban, hogy eltudjuk neked is készíteni egyedi kérésedet.

Üdvözlettel:

Fatálak Birodalma csapata
hello@fatalakbirodalma.hu
+36 30 308 06 98