Blog

Hasznos tippek - GYIK

Póti Sándor
2020.08.13 13:21
Hasznos tippek - GYIK

Ebben a cikkünkben válaszolunk olyan kérdésekre, amiket rendszeresen kapunk tőletek.

Folyamatosan dolgozunk rajta, hogy a fatalak.hu minél kompaktabb legyen, ezáltal minden infóhoz a lehető legegyszerűbben hozzáférjetek.
Ennek a cikknek a megírásával nem az a célunk, hogy ezentúl nem szeretnénk választ adni az egyéni kérdésekre emailben, hanem szeretnétek összeszedni a leggyakrabban felmerülő kérdéseket és azokra választ adni, így gyorsítva a rendelés folyamatát.

Természetesen bármi kérdésetek/kérésetek van, a +36 30 30 80 698-es telefonszámon vagy a hello@fatalakbirodalma.hu email címen elértek minket.

Lássuk tehát a leggyakrabban feltett kérdéseket:

  • Mikor érkezik meg a rendelésem?

A hétköznaponként (kivétel pénteken) 15:00-ig leadott rendeléseket, a futárszolgálat másnap felveszi és rákövetkező nap kiszállítja 90%-os bizonyossággal. Így akár már a rendeléstől számított két napon belül máris használhatod ezeket a kis gyönyörűségeket. A pénteki rendelést leghamarabb kedden tudják kiszállítani. Persze, ha életet mentenek a fatálaink akkor megpróbálunk valami megoldást találni. :)

  •  Előre utalásnál hova kell utalni?

Erre a számlaszámra tudsz utalni: 11773449-02517241. Fontos, hogy a közleménybe a rendelés számát tüntesd fel. Javasoljuk ezt a fizetési módot.

  • Van-e az adott termékből?

A weboldalunkon feltüntetett termékeknél arra törekszünk a raktárkészletünknél, hogy mindig . Amennyiben nagyobb tételre van szükség, úgy érdemes felhívnod bennünket.

  • Lehet-e mosogatógéppel mosni a termékeket?

Nem szabad, mivel a magas hőhatás kárt tehet a fatálakban, de erről bővebben ebben a cikkünkben tájékozódhatsz: https://bit.ly/3eNdGJf .

  • Milyen anyagú fából vannak a termékeink?

Általában éger és bükkfából készülnek, illetve  bizonyos  termékek esetében, nyírfát is használnak. Ezek mind jól bírják a használatot  és a vízzel való érintkezést.

  • Tényleg Erdélyből kapjuk az árut?

Természetesen igen, saját magunk szerezzük be ezeket a fatálakat és fakészleteket. Mindig nagy öröm, ha nektek hozhatunk fatálakat Erdély szívéből, mert ilyenkor újra meg újra megcsodálhatjuk a táj magávalragadó szépséget. :)

  • Van kedvezmény?

Igen, 100 ezer HUF-ot meghaladó rendelés esetén, 5 százalék kedvezményt adunk. Ha az eddigi rendelés értéke meghaladj az imént említett összeget, jelezd felénk.

 

Reméljük sikerült választ adnunk a felmerülő kérdéseidre, ha van még kérdésed, ne tartsd magadban, írj vagy hívj minket bátran a hello@fatalakbirodalom.hu címre vagy  +36 30 30 80 698-as telefonszámon .

Kellemes időtöltést

Fatálak Birodalma csapata